FORSIDE  PRODUKTER  WEBASTO BILVARMER  WINTER KØLEBILER  PROFIL  KONTAKT

Sne, frost, regn - vejret har sine små og store luner, som godt kan få det dårlige humør frem. Men mens nogle kæmper med at skrabe og skovle bilen fri for is og sne, læner andre sig afslappet tilbage i sædet. For med en Webasto bilvarmer er bilen allerede behagelig varm, når man stiger ind i den om morgenen.

Du skal have installeret Flash Player for at kunne se vores videoer.

Men en Webasto bilvarmer kan mere end det. Glæd dig til en række yderligere fordele ved at have en bilvarmer:

Stig ind i bilen uden at skrabe is
At stå ude i kulden og skrabe ruderne fri for is - det var engang. Med en Webasto bilvarmer starter dagen uden stress. Glæd dig til en dejlig varm bil allerede når du vågner.

Dejligt indeklima hele året
Mens din nabo står og skovler bilen fri for sne, kan du glæde dig til en forvarmet bil, takket være en Webasto Bilvarmer. Om sommeren forhindrer bilvarmerens blæserfunktion ovnlignende temperaturer i bilen.

Frit udsyn giver større sikkerhed
Med en Webasto bilvarmer har du et frit udsyn lige fra start - uden at du skal skrabe is. Ingen fare for tildugning eller tilisning af ruderne indefra.

Bilen er varm, når du stiger ind
Bilen har et behageligt indeklima lige fra start. Klamme fingre, kuldegysninger og kolde fødder og sæder - det er slut! Og du kan også glemme alt om at skulle ud og skrabe is eller sidde i bilen i tykt og ubekvemt vintertøj.

Du sparer penge
En bilvarmer giver kun et minimalt merforbrug af benzin, for en forvarmet motor nedsætter benzinforbruget og kompenserer derfor næsten 100% for merforbruget i opvarmningsfasen.

Hvad koster en bilvarmer i benzin:
Bilvarmer til benzinmotor: ca. 1,75 DKK
(ved en literpris på 10,35 DKK og 20 min. opvarmning)
Bilvarmer til dieselmotor: ca. 0,89 DKK
(ved en literpris på 8,87 DKK og 20 min. opvarmning)

Skåner motoren
Det er et velkendt faktum, at hver eneste koldstart belaster motoren. En bilvarmer skåner motoren, og det betyder mindre slid og færre reparationer.

Godt for miljøet
Med en bilvarmer skåner du motoren til gavn for både pengepungen og miljøet. For med en forvarmet motor reduceres udslippet af skadelige stoffer mærkbart, med en benzinmotor helt op til 50%.

På hvilken måde er varmstart bedre for miljøet:
Benzindrevet bil:
ca. 53% mindre udslip af HC og NOx
ca. 54% mindre CO-udslip

Dieseldrevet bil:
ca. 18% mindre udslip af HC og NOx
ca. 15% mindre CO-udslip

Sparer masser af tid
Med en bilvarmer sparer du tid. Du slipper nemlig for at skrabe ruderne fri for is, tørre duggen af og lade motoren køre varm.

Komfortabel betjening
Du vælge selv, hvordan du helst vil betjene din Webasto bilvarmer: via fjernbetjening, mobiltelefon eller med timer programmering - alt er muligt. Og alle tre løsninger er lige komfortable.

Intelligent udluftningsfunktion til sommeren
En Webasto bilvarmer kan det hele. Den varmer om vinteren og henter frisk luft udefra ind i den parkerede bil om sommeren. Ingen varmeophobninger eller ovnlignende temperaturer!


Hvis du er blevet »varm« på en Webasto bilvarmer, så kontakt os for nærmere information omkring priser, modeller og montering.
Jydsk Auto Aircondition ApS Sønderfenne 8, Jels DK-6630 Rødding Tlf. +45 7455 2080 Fax: +45 7455 2084 E-mail: hr@jaac.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.