FORSIDE  PRODUKTER  WEBASTO BILVARMER  WINTER KØLEBILER  PROFIL  KONTAKT
Citroën
Fiat
Ford
Iveco
Mercedes
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
VW

Kød- og charcuterivarer, friske fisk, vildt og fjerkræ, mælk og mælkeprodukter, proteinholdige ferskvarer, partyservice eller catering - inden for alle områder, hvor der produceres, transporteres og distribueres friske letfordærvelige varer, har lovgiverne defineret mindstekrav, som skal overholdes af alle, som håndterer det følsomme gods, fødevarer.

Desuden lægger kunderne vægt på kvalitet og friskhed. I forbindelse med deres indkøb har de tillid til mærker, navne eller personer og deres løfter.

Jydsk Auto Aircondition ApS ønsker at De i forbindelse med transporten af Deres produkter kan være sikker på både at opfylde lovkravene og bevare kundernes tillid. Derfor er vi forhandler af Winter Fahrzeugtechnik GmbH's produkter.

I hele Danmark står vi til Deres rådighed med kompetent rådgivning og individuel servicering.

Klik på et bilmærke i spalten til venstre og se hvilke muligheder vi har indenfor de forskellige bilmærker og modeller.

Jydsk Auto Aircondition ApS Sønderfenne 8, Jels DK-6630 Rødding Tlf. +45 7455 2080 Fax: +45 7455 2084 E-mail: hr@jaac.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.